Det mobile fastnet

- Drop fastnet, glem alt om IP-telefoni. Gå 100% mobil

Så er I der altid når kunderne ringer til jer

Virksomhedens gamle fysiske fastnettelefoner nedlægges, men virksomhedens fastnet hovednummer beholdes. Indgående opkald viderestilles for 0,- til virksomhedens mobiler via et smart telefonsystem, som kan designes til netop jeres virksomheds behov.

For at simplificere hvad Det Mobile Fastnet går ud på, er det forklaret i videoen til højre.

Er jeres kunder tilfredse?

Vi ved hvor vigtigt det er med god kundetilfredshed. Med Det Mobile Fastnet, får i en løsning der gør hverdagen lettere, giver glade kunder og en god bundlinje. Slut med kø og lang ventetid.

Det Mobile Fastnet

Mobil
Mobilitet i hverdagen, således er man ikke længere bundet til kontoret. Det er derfor muligt, at være med i løsningen alle steder fra.

Svargruppe
Finder en ledig medarbejder således kundens kald altid bliver besvaret. Dette giver større kundetilfredshed og ingen mistede salg.

Tast-selv-menu
Kunden vælger selv hvem de vil tale med, og finder på den måde den relevante medarbejder. Dette sparer både din og kundens tid, og ingen omstillinger.

APP
Viser medarbejderens tilgængelighed og kald kan omstilles fra en smartphone. Dette giver overblik og kan sende kaldet direkte til den rette medarbejder m.m.

Vi benytter Telias mobilnetværk til vores telefoniløsninger.

Tryk for at se, om vi dækker der hvor du har behov for det!

Telia har flest master i danmark

ATZtel applikation

- En APP til det hele

Styr hele virksomhedens telefoni fra din smartphone. Se status på dine kollegaer, omstil indgående opkald, meld dig ind og ud af svargrupper og meget mere. 

APP'en fås til både iPhone og Android

Adresse

Lystrupvej 21B
8240 Risskov

Ring til os

Tlf.: 60127332

Åbningstider

Alle hverdage 8.30-16.00